Stay  Connected

Helem nejse i Marko Luis

dodaj svoju riječ

Pomozi nam u borbi protiv govora mržnje.

Pjesma "Biraj riječi" je super, ali možda bi se moglo još nesto reći na ovu temu? Sada imaš priliku da dodas svoju pozitivnu riječ koja će možda biti dio novog “Helem nejse” songa! Premijera je početkom decembra – požuri i šalji svoje riječi!

#BirajRiječi

#birajrijecichallenge
instagram-logo

Želiš biti u novom "Helem Nejse" spotu? Pa budi :)

Sve se dešava u 4 jednostavna koraka, a možeš koristiti Instragram ili TikTok. Challenge traje do 01.12. nakon čega će "Helem Nejse" napraviti mash-up spot sa nekima od vaših clipova.

1. Pusti pjesmu "Biraj riječi" na YouTube-u ili odaberi "Biraj riječi - original sound” na TikTok

2. Snimi svoj lipsync story ili clip dok ide muzika

3. Dodaj #birajrijeci i @birajrijeci

4. Objavi na svom Instragramu ili TikToku i tvoj clip će se pojaviti na našoj web stranici!

Napomena: Objavljivanjem video sadržaja u skladu sa navedenim zahtjevima i propozicijama #birajrijeci Challenge-a, korisnik se odriče svih autorskih prava na iste, te daje suglasnost za njihovo daljnje korištenje, editovanje i objavljivanje na različitim platformama i u različitim formatima, u skladu sa potrebama projekta "Dijalog za budućnost".

o projektu

dijalog za budućnost

Promovisanje društvene kohezije i raznolikosti u Bosni i Hercegovini

Projekt je razvijen na inicijativu i pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH, a zajednički se provodi od strane UNICEF-a, UNDP-a i UNESCO-a. U toku prve faze projekta ‘Dijalog za budućnost’, u periodu od 2014. do 2017. godine, uspostavile su se dijaloške platforme i forumi za mlade širom zemlje, podržano je 42 projekta te je oko 30% stanovništva dobilo informaciju o inicijativama u okviru projekta ‘Dijalog za budućnost’.

U drugoj fazi, projekat namjerava povećati inkluzivnost upravljanja na lokalnom nivou organizirajući participatorne analize zajedničkih problema te kreiranju lokalnih platformi za dijalog – okupljajući lokalne lidere, civilno društvo, mlade, vjerske lidere, ženske organizacije i relevantne lokalne vlasti.

"Platforme za dijalog" ili "Dijaloške platforme" su mehanizam za pružanje formalnog prostora za interakciju između građana i donosilaca odluka putem dijaloga, te omogućujući civilnom društvu, građanima i vladinim partnerima da zajednički identifikuju, promovišu i provode aktivnosti izgradnje povjerenja i jačanja društvene kohezije. Više o projektu pročitajte ovdje...